"Több, mint vendéglátás."


 

"Több, mint vendéglátás."

Az egyedülálló "Malom-tó hangulat"

Huszonöt év.

 

Sok minden belefért ebbe a két és fél évtizedbe. Rengeteget dolgoztunk, fejlődtünk és mindenből tanultunk. Voltak jó bulik, boldogító igenek, megható évfordulók, vidám szülinapok. Úgy gondoltuk, hogy itt az ideje megnézni, hogy hol is tartunk most és hogy hogyan újítsunk kicsit az arculatunkon.

Bevallom, nem vagyok igazán a mai kor gyermeke a technikai vívmányokat tekintve.. De felismertem, hogy Ti, akik a vendégeink vagytok és szerettek ide járni, sokan véleményeiteket közösségi oldalunkon írjátok meg. Szerencsére ezek szinte mindig pozitív elismerések, amit ezúton is szeretnék megköszönni Nektek. Ezért egy kicsit (miattatok is) újítunk most, hogy kihasználva az internet előnyeit is még jobban részei lehessetek a Barátság, Hecc, Tópart életérzésnek, ami itt az elmúlt években kialakult és nemrég már meg is fogalmaztuk együtt itt a parton, a 2017-es Pisztráng Fesztivál környékén :-) Barátság, hecc, pisztráng! :-)

 

Hogy mitől jó ez az étterem?

 

Szerintem legfőképp belső indíttatásból, igazi elköteleződésből lehet éttermet csinálni és csakis magas hőfokon, különben nincs értelme. Szerencsés vagyok, hogy ezzel a családom is egyetért és együtt építjük, szépítjük a Bisztrót.

A Tópart éppen ezért egy szerethető, családias hely. Főként azért, mert szeretek a szeretteimmel osztozni az elért sikereken, amiért Ők is nap mint nap dolgoznak. Másrészt pedig az összes kollégámmal együtt azt szeretnénk elérni, hogy Ti, a vendégek is otthon érezzétek magatokat nálunk, csak esetleg egy kicsit a szokásosnál emelkedettebb hangulatban. Ezt az élményt olyan ízekkel szeretnénk tovább fűszerezni, ami csak épp annyival haladja meg a hagyományos konyhát, hogy még ne kelljen feszengenetek az asztalnál.

 

Szóval itt tartunk most: Barátság, Hecc, Tópart. Ez a weboldal ennek a szlogennek a jegyében készült az elmúlt évek tóparti eseményeinek filmes hangulatával.

Láthatjátok milyen itt egy party, egy esküvő a stégen vagy egy különös szilveszter.

Remélem Nektek is annyira tetszik majd, mint nekünk.

Legyünk még többet együt!

 

Isten Áldjon addig is Benneteket!

Végh Tamás