"Barátság, hecc, pisztráng!"

Ennek jegyében telik ez a 3 nap, amire minden évben lelkesen készülődünk...

"Barátság, hecc, pisztráng!"

Ennek jegyében telik ez a 3 nap, amire minden évben lelkesen készülődünk...

Barátság, hecc, pisztráng!

 

Ennek jegyében telik ez a 3 nap, amire minden évben lelkesen készülődünk. Ez a hétvége mindenkinek mást jelent, és mindenki másért szereti ezt a nem mindennapi fesztivált. Nekünk, a szervezőknek azért kicsit többről is szól, mivel már nyolcadik éve van Pisztráng Fesztivál Tapolcán, a Malom tó partján.

Minden évben kicsit még többen vagyunk, egyre szélesedő kínálattal, extra meglepetésekkel és még nagyobb szívvel, mint előtte, hiszen már olyan ez nekünk, mint egy közös gyerek.

 

A Pisztráng Reklámfilmekben minket, a két főszervezőt láthatjátok. A Gastro Boutique filmes csapatának ötletei és nem kevés győzködés nyomán végül Mezőssy Zoltán barátommal úgy döntöttünk, hogy bevállaljuk a tőlünk nem megszokott színészi alakításokat. Ennek oka, hogy ez a fesztivál számunkra mindig is túlmutatott az egyéni érdekeinken. A filmmel az elsődleges célunk az volt, hogy széles körben divatossá tegyük az életfilozófiánkat:

Ez elsősorban az összefogásról szól. Együtt, egymást segítve sokkal többre jutunk, mint külön-külön vagy netán irigykedve. 1+1 így több lesz, mint kettő, hiszen a közös jócselekedeteknek mindig nagyobb az ereje, mint egy egyéni sikernek. Az összefogás egymásért történik, továbbá a kultúráért, a szórakozásért, a városunk fejlődéséért. Mindezt tesszük jókedvvel, sok heccel, barátsággal. A fesztivál emellett szól a pisztrángról is persze, a beszélgetős borokról, no meg Tapolcáról is.

Pisztráng Fesztivál 2022, Tapolca - Aftermovie

10. Pisztráng Fesztivál - Tapolca, 2022 (Reklámfilm)

Linkek

 

Ugrás a Pisztráng Fesztivál weboldalára.

A Pisztráng Fesztivál a Facebookon.